Vissza az előző oldalra

elöl / hátul átlátszó alján festett - talpas simítózáras tasak

Dekoratív elöl-hátul átlátszó tasak, amely a termékhez illeszkedő, kosárka mintázatú festéssel háttérrel emeli ki a lecsomagolt terméket, polcra állítható kivitel.
Méret
200 x 200 / 30 mm
Vastagság
72 mikron
3 130 Ft
100
/ db + Áfa
Leírás

Tulajdonságok

Kivitel

Leírás

A tasak  alapanyaga átlátszó, így kiválóan látható benne a termék, ugyanakkor a festett kosárka minta kiváló alapot biztosít az olyan termékeknek, amelyeknek "jól áll" a "kosárban tárolás", kiemelve a terméket, és az egész csomagolást egyedivé téve.

A tasak lehet közepesen aromazáró, ami azt jelenti, hogy kb. egy hét után az erősen aromás termékek illata már érződik a tasakon kívül is. Ahogy az aromák kiszivárognak, a levegő is beszivárog a tasakba, így ez a fajta alapanyag leginkább mechanikai védelmet nyújt a lecsomagolt terméknek, valamint esztétikailag nyújt többet az egyszínű tasakoknál.

Ugyanakkor, ha aromazáró alapanyagból készül, akkor a tasak vákuumozható és védőgázas csomagoláshoz is alkalmas. Olyan termékekhez ajánljuk, amelyek jó, ha látszanak, ugyanakkor egyedi, speciális külsőt szeretnénk kölcsönözni neki az egyedi színű háttérrel.

Mivel talpas tasak, ezért állítva tárolt termékekhez érdemes választani, kisebb kiszerelésekhez, ahol nem szükséges a tasak visszazárhatósága.