Vissza az előző oldalra
Akciós elöl átlátszó hátul zöld talpas simítózáras tasak

elöl átlátszó / hátul festett - talpas simítózáras tasak

Dekoratív elöl átlátszó tasak/hátul festett, amely a termékhez illeszkedő, zöld színnel festett háttérrel emeli ki a lecsomagolt terméket, polcra állítható kivitel.
Méret
200 x 200 / 30 mm
Vastagság
72 mikron
Szín
Transzparens / zöld
Egyéb
Akciós termék, amíg a készlet tart
3 120 Ft
100
/ db + Áfa
/ csomag   
Leírás

Tulajdonságok

Kivitel

Leírás

A tasak elülső oldalának alapanyaga átlátszó, így kiválóan látható benne a termék, ugyanakkor a színes hátsó oldal kiváló hátteret biztosít az olyan termékeknek, amelyeknek "jól áll" a színes háttér, kiemelve a terméket, és az egész csomagolást egyedivé téve.

A tasak lehet közepesen aromazáró, ami azt jelenti, hogy kb. egy hét után az erősen aromás termékek illata már érződik a tasakon kívül is. Ahogy az aromák kiszivárognak, a levegő is beszivárog a tasakba, így ez a fajta alapanyag leginkább mechanikai védelmet nyújt a lecsomagolt terméknek, valamint esztétikailag nyújt többet az egyszínű tasakoknál.

Ugyanakkor, ha aromazáró alapanyagból készül, akkor a tasak vákuumozható és védőgázas csomagoláshoz is alkalmas. Olyan termékekhez ajánljuk, amelyek jó, ha látszanak, ugyanakkor egyedi, speciális külsőt szeretnénk kölcsönözni neki az egyedi színű háttérrel.

Mivel talpas tasak, ezért állítva tárolt termékekhez érdemes választani, kisebb kiszerelésekhez, ahol nem szükséges a tasak visszazárhatósága.