Vissza az előző oldalra

átlátszó - oldalredős tasak

Átlátszó tasak
Méret
105 + 2 x 15 x 275mm
Vastagság
72 mikron
Szín
Átlátszó
Egyéb
Akciós termék, amíg a készlet tart
Leírás

Tulajdonságok

Kivitel

Leírás

A tasak alapanyaga átlátszó, így kiválóan látható benne a termék.

Közepesen aromazáró, ami azt jelenti, hogy kb. egy hét után az erősen aromás termékek illata már érződik a tasakon kívül is. Ahogy az aromák kiszivárognak, a levegő is beszivárog a tasakba, így ez a fajta alapanyag leginkább mechanikai védelmet nyújt a lecsomagolt terméknek.

Az erős háthegesztés biztosítja, hogy a hosszú logisztikai folyamaton (sok szállításon, ki/átpakoláson átmenő termékek) ne sérüljenek, a csomagolás biztosan nem szakad szét akkor sem, ha a leesik a polcról, illetve ha csomagolás vagy szállítás során dobálják a terméket. Épp ezért olyan termékekhez ajánljuk, amelyek jó, ha látszanak, jellemzően futáros kiszállítással jutnak el a fogyasztóhoz vagy valamilyen okból erős mechanikai védelmet igényelnek. 

Az oldalredős kivitelű a tasak nehéz termékek csomagolása esetén állítva tárolható, így kiválóan alkalmas kínáló pultokra, hiszen jól mutatja a terméket, illetve a rajta elhelyezett címkét, grafikát. Kisebb kiszerelésekhez ajánljuk, ahol nem szükséges a tasak visszazárhatósága.