Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, hogy cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül támogatásban részesül.

Kedvezményezett neve:                              KOLLÁR PAKK Csomagolástechnikai, Ipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

A Projekt címe:                                           Technológiai innováció alkalmazása a KOLLÁR PAKK Kft-nél

A projekt azonosítószáma:                          GINOP-2.1.8-17-2017-00344

A szerződött támogatás összege:                 14 499 025 Ft

A támogatás mértéke:                                  50%

A Projekt befejezésének dátuma:                2018.11.15

A projekt tartalmának bemutatása:

A pályázat megvalósításával BL 400 J-34 tasakgyártó gép beszerzése történik meg. A beruházás megvalósítása hozzájárul céljaink teljesítéséhez, hiszen több és jobb minőségű terméket tud majd előállítani a vállalkozás egységnyi idő alatt, ami piaci pozíció erősödéséhez vezet. A beszerzendő új géppel a vállalkozás célja a termelési technológia javítása, bővítése és a hatékonyabb munkavégzése elérése. Lehetőség lesz új piacok megszerzésére, hiszen kedvezőbb vállalási feltételeket, jobb minőségű munkát tud nyújtani a cég.

Kollár Pakk GINOP

>>>>>>>>>>>

A Kollár Pakk Kft. a GINOP-1.2.2-15-Mikro- kis és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatásának keretében sikeres gépbeszerzési pályázatot nyújtott be.
 
A kedvezményezett neve: Kollár Pakk Kft.
A projekt címe: Gépbeszerzés a Kollár Pakk Kft.-ben.
A szerződött támogatás összege: 5.400.000 Ft
A támogatás mértéke: 50%
A projekt tartalmának bemutatása: A projekt megvalósításával a vákuum tasak, fedőfólia, aromazáró tasak mikro lyukasztását és tépéskönnyítő perforálását tudjuk megoldani. Ezáltal az általunk gyártott csomagolóanyag még hatékonyabban szolgálja a természetes csomagolási módok kialakítását.
A projekt befejezési dátuma: 2016.december 8.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-00472
 
>>>>>>>>>>>


A Kollár Pakk Kft. a GINOP-1.2.1-14 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése keretében sikeres pályázatot nyújtott be.


A kedvezményezett neve: Kollár Pakk Kft.
A projekt címe: Kapacitásbővítése a Kollár Pakk Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 10.500.000 Ft
A támogatás mértéke: 50 %
A projekt tartalmának bemutatása: A projekt megvalósulásával a vákuum tasak, talpas tasak és oldalredős tasak kiöntő szeleppel való ellátását biztosítjuk. A csomagológép automatikusan behelyezi, hegeszti, és ezután rendezi a tasakokat. A meglévő gyártási kapacitásunk többszörösére növekszik. A termékek minősége javul.
A projekt befejezési dátuma: 2015. szeptember 30.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-14-2014-00182