Attól függően, hogy mi a cél és mekkora polcidőre van szükség az adott pékárunál, különféle csomagoló anyagot tudunk ajánlani. Friss termékeknél, ahol gyorsan eladásra kerülnek a termékek, a frissesség, az állagmegőrzés a legfontosabb, ide lélegző csomagolást ajánlunk. Kész pékáruk, hosszú polcidővel, vákuumos védőgázas csomagolásban állnak el legtovább. Félkész termékeket szintén lehet vákuumos védőgázas csomagolásba tenni, így a háziasszony kibontva csomagolást készre tudja sütni a pékárut a sütőben. Amennyiben ennél is tovább menne, úgy félkész termékét csomagolja vákuummal, védőgázzal süthető tasakba, így ki sem kell venni a csomagolásból, azonnal sütőbe rakható és süthető a termék. Ha mégsem sikerül kiválasztani a megfelelő csomagolást, hozzon be hozzánk terméket, lecsomagoljuk Önnek, így egyszerűen, előzetes befektetés nélkül tud eltarthatósági tesztet csinálni az adott termékkel. Kérjen konzultációs időpontot kollégánktól.