A húsok tökéletesen vákuumozható termékek! Nyers, tömb húsok esetén jelentősen növelhető az eltarthatóság, egyszerű vákuumozással. A gépet lehetőleg a legnagyobb értékű vákuumra állítsuk. Védőgáz használata tasakos csomagolásnál nem szükséges. Tálcás csomagolásnál a vörös húsoknál szükséges odafigyelni a nagy százalékú oxigénes védőgázra, hogy a hús megtartsa vörös színét. Ehhez speciálisan kialakított csomagológépre van szükség a robbanásveszély miatt. Kisebb mennyiségekhez ideális az olcsóbb külső tasakos vákuumgép + légcsatornás vákuumtasak kombináció. Üzemi körülmények között, nagyobb mennyiségnél kamrás vákuumgép + vákuumtasak tároláshoz termékeinket ajánljuk. Amennyiben szeletelt, darált, illetve feldolgozott húsokat szükséges csomagolni, érdemes a tálcás megoldást választani. Ehhez a vákuumos védőgázas tálcalezáró gép + tálca + fedőfólia megoldást javasoljuk.