English version

Festett vákuumtasak

Bármilyen itt feltüntetett vákuum tasakot meg tudunk festeni, 4 színig 1000 méter minimum megrendeléssel, 5 színtől 5000 méter minimum megrendeléssel.

A festett vákuum tasak ideális csomagolóanyag, ha szeretné kiemelni termékét a többi közül vagy a különféle terméktípusokat kell jól láthatóan megkülönböztetnie.

A festés lehet grafikai és fénykép minőségű. A grafikai minőségbe csak fekete-fehér fénykép tartozhat, illetve ezzel együtt maximum 4 szín. Első gyártási idő a grafikai és klisékészítő munkálatok miatt 2-3 hét, viszont a második megrendeléstől már 5-10 nap. Erre vonatkozik az ezer méter minimum megrendelés, amelyet úgy lehet darabszámmá átszámolni, hogy az 1000 métert elosztjuk a tasak szélességével. A fénykép minőség szinte akárhány színből és akármilyen fényképből állhat. Első megrendelés teljesítése kb. 3 hetet vesz igénybe, a másodiktól 2-3 hét. Erre vonatkozik az 5000 méter minimum.

Mindkét minőségű festésnél van egy egyszeri kliséköltség, amely színenként értendő, és árát a tasak mérete határozza meg. A klisék nagyon hosszú élettartammal rendelkeznek, és bár mi használjuk, az ügyfeleink tulajdonát képezik.

A festés ára minig más, függ a szinektől, a tasak méretétől, a festett terület méretétől, de általánosságba mégis mindegyikről elmondható, hogy költséghatékonyabb és egyszerűbb, mint a matricázás.

Kérjen árajánlatot itt: 

sysop@kollarpakk.hu