English version

Tasakok

Tasakok
Metalizált vákuumtasakMetalizált vákuumtasak

A metalizált tasakokat kamrás vákuumcsomagológépekhez ajánljuk, azon ügyfelek részére, akiknek az aromazárás mellett a fényvédő tulajdonság is szükséges a termék csomagolásánál. Tovább »

Ablakos talpas papírtasakAblakos talpas papírtasak

A tasak simítózárral és tépéskönnyítő bevágással van ellátva.

Ideális megoldás lehet olyan termékek csomagolására, amelyeknél a közepes párazárás és az aromazárás fontos.

A csomagolóanyag további fontos tulajdonsága, hogy nem zsírosodik át.

Tovább »

BOPP oldalredős tasakBOPP oldalredős tasak

A bopp tasakot olyan termékek csomagolásához ajánljuk, amelynek nincs szüksége különösebb fizikai védelemre, illetve vákuumozásra. Tovább »

Eurofüles tasakEurofüles tasak

Olyan termékek csomagolásához ajánljuk ezt a tasakot, amelyek felakasztva kerülnek a boltok polcaira. Tovább »

Ezüst-átlátszó tasakEzüst-átlátszó tasak

A hátul metalizált, elöl transzparens tasakunk az egyik legdekoratívabb ajánlatunk. Miközben tökéletesen mutatja a benne lévő terméket, eleganciát is kölcsönöz a talpa okán polcra helyezhető árunak. Talpa is átlátszó és simítózárral van ellátva, hogy a felbontás után is visszazárható, friss maradjon a tartalma. Tovább »

Festett vákuumtasakFestett vákuumtasak

Bármilyen itt feltüntetett vákuum tasakot meg tudunk festeni, 4 színig 1000 méter minimum megrendeléssel, 5 színtől 5000 méter minimum megrendeléssel. Tovább »

Főzhető vákuumtasakFőzhető vákuumtasak

Natúr tasakok kamrás vákuum csomagológépekhez, tárolásra és főzésre egyaránt (mikózható, fagyasztható). Tovább »

Hátul hegesztett tasakHátul hegesztett tasak

Olyan termékek csomagolásához ajánljuk, amelyeknél esztétikailag hátrányos az oldalhegeszetés. Tovább »

Kupakos tasak Kupakos tasak

Folyadékok (tisztálkodási szerek, innivalók, stb) csomagolásához kínálunk talpas-kupakos tasakokat. Tovább »

Légcsatornás vákuumtasakokLégcsatornás vákuumtasakok

Külsőtasakos vákuum csomagológépekkel lezárható légcsatornás tasakok, melyek előnye, hogy a hozzávaló gépek rendkívül olcsón megvásárolhatóak. Tovább »

Mikroperforált lélegző tasakMikroperforált lélegző tasak

Pékáruk, illetve zöldségek csomagolására ajánlott speciális lélegző tasak. Tovább »

Oldalredős tasakOldalredős tasak

Olyan por vagy apróbb szemű termékek csomagolására ajánljuk ezt a csomagolóanyagot, amelynek érdemes téglatest formát adni. A tasak előnye, hogy nagyobb festhető felületet biztosít, illetve könnyen polcra helyezhető. Tovább »

Papírhatású tasakPapírhatású tasak

Akkor ajánljuk a papírhatású tasakot csomagolóanyagként, ha biotermékek vagy természetközeli kinézetet igénylő termékek csomagolása a feladat. Tovább »

PapírtasakPapírtasak

Akkor ajánljuk a papírtasakot csomagolóanyagként, ha biotermékek vagy a természet közeli kinézetet igénylő termékek csomagolása a feladat.

Tovább »

Pormentes tasakPormentes tasak

Pormentes gyártóterületen készülő tasakok, leginkább gyógyszerek csomagolásához ajánljuk ezt a csomagolóanyagot. Tovább »

Sima vákuumtasakSima vákuumtasak

Kamrás vákuum csomagológéppel lezárható transzparens vákuum tasakokat kínálunk egyedi méretekben is, megrendelésre. Két, vagy három oldalon hegesztett, biztonságos 7 mm-es hegesztéssel. Tovább »

Simítózaras tasakSimítózaras tasak

A simítózárnak köszönhetően a tasak bármeddig újranyitható és újrazárható lesz. Olyan termékekhez ajánljuk ezt a csomagolóanyagot, amelyek rögtön boltok polcaira kerülnek, avagy a vásárló nem egyszerre használja el a benne lévő terméket. Tovább »

Szelepes vákuumtasakSzelepes vákuumtasak

A szeleppel ellátott vákuumtasak fő tulajdonsága, hogy a csomagolt termék által termelt gázokat kiengedi a csomagból, viszont kívülről nem enged be levegőt. Ideális csomagolóanyag kávé, illetve savanyúság csomagolásához. Tovább »

Talpas tasakTalpas tasak

Lényege, hogy akármilyen terméket beletöltve a tasak álló helyzetben van. Ezt a csomagolóanyagot olyan ügyfeleink részére ajánljuk, akik terméke rögtön boltok polcára kerül. Tovább »

Talpas-simítózáras tasakTalpas-simítózáras tasak

A talp simítózárral kombinálva az egyik legmodernebb, legesztétikusabb csomagolási technológia. Boltok polcaira kerülő termékek csomagolásához ajánljuk. Tovább »

Triplex tasakTriplex tasak

Ez a tasak rendelkezik a legerősebb fényvédelmi, vákuum tartó és gázzáró tulajdonsággal. Legfőképpen kávé csomagolásához tudjuk ajánlani. Tovább »

Ünnepi piros tasakÜnnepi piros tasak

Az év végi ünnepek közeledtével az alkalomhoz illő tasak ideális ajándéktárgyak csomagolására, polcon történő elhelyezésre.

Tovább »

Ételminta-tároló tasakÉtelminta-tároló tasak

Ételminta-tároló tasak gyors és steril mintavételhez. Mérete: 21cmx33cm.

Tovább »

sysop@kollarpakk.hu