English version

Fóliák

Fóliák
Légcsatornás tömlőLégcsatornás tömlő

Külsőtasakos vákuum csomagológépekkel lezárható tömlő. Olyan termékekhez ajánljuk, amelyek mérete változó, így a legkisebb selejttel megoldható a vákuumozásuk. Tovább »

Arany-ezüst tömlőArany-ezüst tömlő

Egyszerű impulzushegesztővel zárható hátul ezüst, belül arany, elöl transzparens tömlő. Olyan termékekhez ajánljuk, amelyek mérete darabonként változik, hiszen tömlőt használva sokkal gazdaságosabb a csomagolás. Tovább »

Fémgőzölt fóliaFémgőzölt fólia

Ezüst színű fólia, olyan termékeknek, amelyeknek fényvédelemre van szükségük, vagy csak előnyös, ha nem látszik a termék. Tovább »

Festett fóliaFestett fólia

Mindegyik itt szereplő csomagoló fóliát megtudjuk festeni, vagy négy színnel 8 tekercs minimum megrendeléssel, vagy fénykép minőségben több színnel megbeszélt minimum megrendeléssel.

Tovább »

Fólia automata géphezFólia automata géphez

Speciálisan automata vákuumcsomagoló gépekhez fejlesztett fólia, amely gyors, megbízható csomagolást tesz lehetővé, azáltal, hogy akkor is hegeszthető, ha a felület nem tökéletesen tiszta és egyenletes.  Tovább »

Lehúzhatatlan fóliaLehúzhatatlan fólia

Tálcák lezárásához használható csomagoló fólia, amelyet bármilyen anyagú tálcára történő hegesztés után már csak késsel lehet felnyitni. Az egyik legköltségkímélőbb csomagolóanyag. Tovább »

Lehúzható fóliaLehúzható fólia

Tálcák lezárásához használható csomagoló fólia. Lezárás után a felhasználó fel tudja tépni, a fólia egybe maradva elválik a tálcától. Tovább »

Mélyhúzható fóliaMélyhúzható fólia

Speciálisan vákuum formázáshoz fejlesztett fólia, amely bármely típusú mély húzó vákuum csomagológéphez használható.<--break-> Tovább »

Páramentes fóliaPáramentes fólia

A csomagoló fólia összegyűjti a pára miatt kialakult kis ködfoltokat, és vízcsepp formájában elvezeti azokat. Ennek köszönhetően ebben a csomagolóanyagban a termék minden körülmény között láthatóvá válik. Tovább »

sysop@kollarpakk.hu